Bona participació en la primera trobada del cicle Dol Saludable a Balaguer

05.04.2019

El  dol és un camí a recórrer amb i des del cor. Aquesta va ser la primera reflexió general que es plantejà a la primera trobada de dol saludable que va tenir lloc a Balaguer el 28 de març a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera. Les persones assistents van participar compartint experiències i dubtes.   

Normalitzar el procés de dol i oferir recomanacions perquè la persona visqui la pèrdua del seu ésser estimat de la manera més saludable possible són els dos grans objectius d'aquest cicle de trobades mensuals. A Balaguer es va inaugurar el passat 28 de març amb un bon nombre d'assistents. 

Durant la trobada, Montse Robles, responsable assistencial del Servei de suport al dol de Ponent va anar explicant alguns punts importants a tenir en compte durant el procés de dol i quan seria recomanable demanar ajuda especialitzada. A continuació el públic assistent va compartir les seves pròpies experiències i es van expressar alguns dubtes sobre què és normal o què no en un procés de dol.

La propera trobada serà el 25 d'abril per parlar d'escriptura i lectures terapèutiques. A les 18h. a la Sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera. Recordem que l'entrada és lliure i gratuïta i que no cal inscripció prèvia.