Inscripcions

TROBADA GRUP SOCIAL 

Persones usuàries i sòcies del Servei de suport al dol de Ponent ens trobem per compartir una vetllada que ens ajudarà a afrontar el Nadal amb més força i serenor. Farem activitat grupal, berenar, elaborarem un recordatori de la persona estimada i una estona per compartir i conéixer-nos entre nosaltres. T'hi apuntes? I si no pots tota la tarda, també pots passar a saludar una estoneta, seràs molt benvingut/da.


QUAN? dimarts, 20 de desembre. De 16:30 a 19:30 hores.

16:30 Benvinguda i activitat grupal.

17:30 Elaboració de recordatori.

18:15 Berenar.

19:00 Activitat grupal i tancament.


ON? Sala Polivalent ed. FESALUT (Carrer Henry Dunant, Lleida) 

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. APORTACIÓ SOLIDÀRIA DE 3€.  

Qui organitza

El Grup Social està format i dinamitzat per persones que són o han estat usuàries del Servei de suport al dol de Ponent.

El Servei de Suport al Dol de Ponent, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a donar suport a famílies que viuen la pèrdua d'un ésser estimat, i a les persones professionals o no, que les acompanyen en el procés. Ofereix un espai de suport psico-social basat en el respecte, confiança i responsabilitat, sense vincles de caire religiós. Neix com a projecte assistencial per donar resposta a les necessitats d'una societat que ha d'afrontar una experiència de pèrdua i mort sovint silenciada, estigmatitzada o evitada. L'entitat té seu a  Lleida però també aten a Balaguer, Artesa de Segre, Ponts, Mollerussa, Cervera, Tàrrega i Guissona.