Inscripcions

LA CADIRA BUIDA

COM AFRONTAR NADAL QUAN ESTÀS EN DOL 

En especial els primers Nadals sense la nostra persona estimada són molt durs. 

Des del record, el respecte i l'afecte als nostres éssers estimats, proposem a les persones en dol escollir en llibertat i sense la pressió de l'entorn, com volen passar aquestes festes.
Aquesta trobada té per objectiu donar suport social a persones que estan vivint la pèrdua per la mort d'un ésser estimat i oferir-los recursos per afrontar els primers Nadals. Tindrem l'oportunitat d'escoltar el testimoni d'altres persones que han viscut situacions semblants i compartir també la nostra pròpia experiència.

Acte memorial als éssers estimats. 
Nens i nenes són benvinguts/des a l'activitat.
Entrada gratuïta.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA al formulari web que trobareu a continuació o també podeu fer-ho per whatsapp o trucada al 639610603 i per mail a info@suportaldol.org.  

Qui organitza

El Grup Social està format i dinamitzat per persones que són o han estat usuàries del Servei de suport al dol de Ponent.

El Servei de Suport al Dol de Ponent, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a donar suport a famílies que viuen la pèrdua d'un ésser estimat, i a les persones professionals o no, que les acompanyen en el procés. Ofereix un espai de suport psico-social basat en el respecte, confiança i responsabilitat, sense vincles de caire religiós. Neix com a projecte assistencial per donar resposta a les necessitats d'una societat que ha d'afrontar una experiència de pèrdua i mort sovint silenciada, estigmatitzada o evitada. L'entitat té seu a  Lleida però també aten a Balaguer, Artesa de Segre, Ponts, Mollerussa, Cervera, Tàrrega i Guissona.