Trobada de Nadal

07.12.2017

Nadal és una època molt trista per la persona en dol. Però es poden seguir unes recomanacions per viure les dates de forma més serena i saludable. 

El proper dijous 14 de desembre tindrà lloc a Tàrrega la xerrada col·loqui "És Nadal... i a casa no hi som tots/es", que com cada any organitzem des del Servei de Suport al Dol de Ponent.
Des del record, el respecte i l'afecte als nostres éssers estimats, proposem a les persones en dol escollir en llibertat i sense la pressió de l'entorn, com volen passar aquestes festes.
Aquesta trobada té per objectiu donar suport social a persones que estan vivint la pèrdua per la mort d'un ésser estimat i oferir-los recursos per afrontar els primers Nadals. Tindrem l'oportunitat d'escoltar el testimoni d'altres persones que han viscut situacions semblants i compartir també la nostra pròpia experiència.
Les principals recomanacions que us podem fer són: "Planifica bé el que faràs cada dia; dóna't temps per estar sol/a i recordar, i també temps per distreure't; obliga't a fer una activitat física cada dia: una caminada amb un amic pel camp et farà bé. Ocupa't dels que queden, ells també et necessiten. Fes alguna cosa bonica o creativa per a tu mateix...I en definitiva pensa com li agradaria a ell/ella que ho haguessis fet.....i fes-ho en el seu honor!"
A banda prepararem una senzilla manualitat nadalenca en record a les persones que ja no hi són amb nosaltres. També hi podran participar els nens i les nenes que us acompanyin, tindrem un racó especial per als més petits.