Felicitacions de Nadal

18.12.2018

Hi ha anys que una no té forces ni ganes ni inspiració per escriure o enviar les típiques felicitacions de Nadal. És normal. Quan estem en dol, quan ens falta la nostra persona estimada a vegades es difícil trobar unes paraules amoroses per qui encara està al nostre costat, per qui ens mostra suport i ens acompanya en el camí del dol. 

Per això, perquè sabem que possiblement vulguis encara que ara no puguis felicitar el Nadal... hem preparat una postal per a tu, per a que la puguis personalitzar si vols i enviar un missatge d'amor fàcil, concís però autèntic i ple de veritat: El dol no ens pot robar la capacitat d'estimar. Et desitgem que aquests dies, l'amor i la llum t'acompanyin.  

Si fas clic en les imatges de les postals, se t'obrirà una pàgina en què podràs descarregar el PDF i imprimir-lo. Ho pots fer en una cartolina a doble cara, per exemple. 

Si estàs en dol, pot llegir aquest article amb algunes recomanacions i orientacions sobre com preparar el Nadal quan falta a casa una persona estimada

Per molt difícil que sembli, recorda que aquest dies passaran. I sobretot, recorda que no estàs sol/a. Et desitgem que aquests dies, l'amor i la llum t'acompanyin.

Equip Servei de suport al dol de Ponent.

Montse, Begoña, Gemma, Núria i Magda