Junta directiva

"Amb el cor i l'ànima en aquest projecte"

Magda Sirvent

Secretària

"Per mi és un honor haver-me incorporat a la Junta Directiva del Servei de suport al dol de Ponent. És la primera vegada que hi formo part i ho faig com a secretària des del 10 de febrer de 2018.

La meva formació està relacionada amb l'àmbit sanitari i la mediació i la ressolució de conflictes. Acompanyar és la meva vocació per això fa dos anys que sóc voluntària del Servei de suporta al dol de Ponent.

Ara he volgut implicar-me una miqueta més i espero poder aportar a la Junta no només els meus coneixements sino sobretot la meva energia i ganes d'ajudar a tirar endavant aquest projecte.

CONTACTE: junta@suportaldol.org

Nuria Otero

Presidenta

La meva formació és Mestra de primària, però la meva veritable vocació és acompanyar en els moments més importants de la vida, el naixement i la mort. Per la meva experiència de vida, tant als naixements de les meves filles com en la mort dels meus germans, vaig comprendre la importància i la necessitat de l'acompanyament en aquests moments vitals. Em vaig formar com a doula per oferir suport a l'inici de la vida i ara també oferiré la meva aportació com a membre de la junta, en aquesta associació, per la tasca social tan important que realitzen en el final de la vida.

CONTACTE: Junta@suportaldol.org 

Montse Rodríguez

Vocal

Hola, em dic Montse Rodríguez i  visc a Tàrrega. El meu dia a dia laboral el dedico a acompanyar i a aprendre amb les persones amb diversitat funcional. Formo part de la junta de l'associació Servei de suport al dol de Ponent des de fa, aproximadament, un any i mig. Tot el que envolta al tema de la mort en sí : creences, vivències, maneres d'entendre-la, de gestionar el dolor, dol... en fi, totes les emocions que envolten les pèrdues sempre han estat per a mi motiu d'interès. I per això, quan vaig tenir l'oportunitat de formar part d'aquesta associació, no m'ho vaig pensar. El que puc dir és que estic encantada de formar-hi part i que hi sóc perquè m'agrada la seva filosofia i pedagogia sobre la mort i el dol. Estic convençuda que l'equip que forma part d'aquesta entitat fa la seva tasca amb molta professionalitat i sobretot, amb tot el cor!

Actualment formo part de la junta directiva de l'associació, com a vocal. Si necessites, pots posar-te en contacte amb mi pel mail info@suportaldol.org. 

Alexandra Casanovas Duch

Vocal

Mare, feminista, educadora social, i professora entre d'altres coses. En algun moment de la nostra vida, totes les persones haurem de viure la mort ja sigui la nostra o la d'alguna persona estimada. Sé el que és i, malauradament, encara és una experiència silenciada i estigmatitzada en la nostra societat. Parlar de la mort encara ens incomoda, encara no sabem ben bé què dir a algú que ha perdut el pare, la parella o una filla; minimitzem i desautoritzem el procés que acaba d'iniciar. Per aquests motius, col·laboro amb el Servei de Dol de Ponent per tal d'aconseguir que cap persona es trobi sola, incompresa o desatesa en l'etapa final de la vida o durant el seu procés de dol per la pèrdua d'un ésser estimat. Ens hi acompanyes?

CONTACTE: junta@suportaldol.org