Junta directiva
"Amb el cor i l'ànima en aquest projecte"

Gemma Asensio

Presidenta

"Sóc la presidenta de l'entitat des del passat 10 de febrer de 2018.

De formació sòc treballadora social, però durant 14 anys i fins el juliol passat, he estat la directora de la Fundació residència de la gent gran Sant Antoni de Tàrrega.

Actualment treballo com a tècnica del programa Sempre Acompanyats de Creu Roja Urgell.

El meu vincle amb l'entitat naix des del seu inici, doncs formo part d'aquesta junta des del dia de la seva fundació l'any 2003. Després de tots aquests anys i després d'haver ocupat altres càrrec finalitzo la meva etapa ocupant la seva presidència.

Per mi el Servei de dol de Ponent és un espai idoni per trobar el suport necessari per afrontar la pèrdua d'un ésser estimat. Jo he viscut en pròpia pell un procés de pèrdua perinatal i és quelcom colpidor, però amb la teràpia adequada, aprens a viure i a incorporar-la com un procés que forma part de la vida. Els aprenentatges que hi he trobat m'han servit molt com a professional per acompanyar a les famílies dels residents que han traspassat durant tots aquests anys.

Hem fet i continuarem fent una bona feina des del cor i amb tota la transparència que una entitat així necessita."

CONTACTE: junta@suportaldol.org

Magda Sirvent

Secretària

"Per mi és un honor haver-me incorporat a la Junta Directiva del Servei de suport al dol de Ponent. És la primera vegada que hi formo part i ho faig com a secretària des del 10 de febrer de 2018.

La meva formació està relacionada amb l'àmbit sanitari i la mediació i la ressolució de conflictes. Acompanyar és la meva vocació per això fa dos anys que sóc voluntària del Servei de suporta al dol de Ponent.

Ara he volgut implicar-me una miqueta més i espero poder aportar a la Junta no només els meus coneixements sino sobretot la meva energia i ganes d'ajudar a tirar endavant aquest projecte.

CONTACTE: junta@suportaldol.org

Nuria Otero

Tresorera

La meva formació és Mestra de primària, però la meva veritable vocació és acompanyar en els moments més importants de la vida, el naixement i la mort. Per la meva experiència de vida, tant als naixements de les meves filles com en la mort dels meus germans, vaig comprendre la importància i la necessitat de l'acompanyament en aquests moments vitals. Em vaig formar com a doula per oferir suport a l'inici de la vida i ara també oferiré la meva aportació com a membre de la junta, en aquesta associació, per la tasca social tan important que realitzen en el final de la vida.

CONTACTE: Junta@suportaldol.org