Agenda properes activitats

19.10.2018

Us compartim totes les xerrades, trobades i formacions que realitzarem durant aquests dies que resten de mes d'octubre. Mira quines et poden interessar o quines es realitzaran a prop d'on vius i reserva la teva plaça. 

SEGONA TROBADA DEL CICLE DOL SALUDABLE A CERVERA

"Les emocions que m'envaeixen en el procés de dol"

DIA: Dijous, 25 d'octubre

LLOC: CAP CERVERA .SALA FERNANDO MARQUÉS (Primera planta). Av. Duran i Sampere s/n CERVERA

HORARI: De 18 a 20 hores.

PONENT: Montse Robles

Aquest és un cicle de trobades, estructurades com a xerrades- col·loqui per compartir diferents aspectes sobre la vida i la mort, sobre l'amor i el patiment, la culpa i el perdó, sobre les emocions i les conductes que envolten un procés de dol. Aprofundint en aquests diferents temes podrem elaborar un dol saludable acompanyats/des d'altres persones que també han viscut la pèrdua d'una persona estimada.

La trobada és oberta a tothom, tant si el seu interès és personal com professional. No requereix inscripció prèvia però s'agraeix confirmació d'assistència per una millor organització.

Confirmacions: 973 501 503 // 639610603 // info@suportaldol.org


GRUPS DE DOL


Grups de suport en el dol per a persones adultes que han perdut un familiar, principalment parella, progenitors o germans.  

TÀRREGA: Divendres, 26 d'octubre. Hora: 15:30
LLEIDA: Dilluns, 29 d'octubre. Hora: 15:30
FACILITADORA PRINCIPAL: Montse Robles. 
En aquests casos  es traca de grups tancats de caràcter terapèutic. Per incorporar-s'hi, cal una visita prèvia amb la persona responsable.  


Si estàs interessat en rebre més informació pots escriure un correu electrònic a info@suportaldol.org o trucar al 639610603. Pots preguntar per Begoña i te n'informarà d'allò que necessitis. 


Xerrada: Comprendre el dol infantil 

Com podem ajudar els nostres fills davant la pèrdua d'un ésser estimat? Cal parlar de la mort? Comprenen els nens i les nenes el significat de la mort? Com els hi hem d'explicar?. Un apropament psico-pedagògic.

Dia: 30 d'octubre 2018

Hora: De 17:30 a 19:30 hores

Lloc: Sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera (Carrer Àngel Guimerà, 28-30. 25600 Balaguer).

Ponent: Montse Robles, responsable assistencial de Servei de suport al dol de Ponent. 

Organitza: Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera.

 Inscripcions


JORNADA FESALUT A LA UNIVERSITAT

La salut de dones i homes en un món de nous riscos

Dia: dimarts 30 d'octubre

Hora: 10h

Lloc: Aula Magna -Campus de Ciències de la Salut- c/ Montserrat Roig, 2 Lleida

Ponent: Carme Valls Llobet. Metgessa. Directora del programa Dones, Salut i Qualitat de Vida del CAPS ( Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris).

Des dels anys 90 del passat segle, una nova corrent de recerca s'ha estès en relació a la recerca i assistència diferencial i també per tenir en compte la perspectiva de gènere, les condicions de vida i treball i els estereotips i prejudicis dels mateixos professionals de la salut. 

Les Ciències de la Salut no havien tingut cura d'estudiar les diferències en emmalaltir, de dones i homes, ni de si existien riscos diferents que podien afectar de forma diferent als dos sexes.

Confirmacions: coordinacio@fesalut.com