Sessions grupals de suport al dol

09.08.2018

Oferim sessions grupals de suport al dol per a persones que han perdut una persona estimada. L'objectiu principal és oferir un espai de contenció, suport, expressió i acompanyament en el procés de la pèrdua on la persona afectada pot compartir la seva experiència amb persones que tenen vivències similars de dol. Totes les sessions són facilitades per un/a professional especialitzada en dol. 


A través dels grups de suport al dol s'ofereix un espai de treball, suport, expressió i acompanyament on la persona que ha perdut algú estimat pot compartir la seva experiència amb persones que tenen vivències similars de dol. El grup es reuneix habitualment amb una periodicitat quinzenal en un dels dos centres què disposem, a Tàrrega o a Lleida i ara també a Mollerussa. Les sessions són de dues hores i participen un màxim de 8 persones. Segons la complexitat del dol, s'hi poden establir diversos grups: de pares i mares, de persones vídues, de suport a adolescents, per mort perinatal, per suïcidi... 

Si necessites suport o coneixes algú que li pot interessar, no dubtis a trucar-nos, escriure un whatsapp o un correu electrònic i te n'informarem. Si vols, també pots compartir aquesta informació i ajudar-nos a fer difusió d'aquest recurs.