Així són els premis del concurs de fotos Buits Plens

12.07.2018

Si encara no saps si participar o no, si dubtes si enviar la teva foto al concurs Buits Plens, potser conèixer els premis t'acabarà de convèncer. 

Gràcies a la col·laboració d'algunes empreses patrocinadores, els i les guanyadors/es del concurs de fotografia Buits Plens, podran gaudir d'uns premis en espècies, dos per cada categoria, la de dol en general i la de dol perinatal.

Gràcies a la col·laboració d'algunes empreses patrocinadores, els i les guanyadors/es del concurs de fotografia Buits Plens, podran gaudir d'uns premis en espècies, dos per cada categoria, la de dol en general i la de dol perinatal (per la pèrdua del fill o filla abans o molt poc després de néixer).

L'objectiu principal del concurs és trencar el tabú a parlar de la mort, del dol i de la pèrdua; el que volem és generar un debat i obrir un espai a la nostra societat on poder reflexionar al voltant del tema. I per això comptem amb les vostres imatges, les vostres idees i la vostra pròpia experiència. Això mai ho podrem pagar amb cap premi, però al menys, uns detalls d'agraïment!

Categoria general

El primer premi de la categoria general és una estada d'una nit per a quatre persones a la casa rural Sol Blanc. És un bonic mas de pagès situat al terme municipal d'Alguaire i que gaudeix d'unes magnífiques vistes, en especial a l'horabaixa. És un indret tranquil on la persona guanyadora es podrà relaxar durant un dia (i nit) amb la seva família i/o amics i fer unes bones passejades, descansar i com a mínim, desconnectar de la rutina diària.

El segon premi de la categoria general consisteix en un servei d'assessoria dietètica a l'Espai Li amb l'Eulàlia Plans. Ella és llicenciada en Medicina, tècnica en Dietètica, Reflexòloga Podal i quiromassatgista, assessora de lactància i formant-se en psicologia perinatal i psiconeuroimmunologia. La persona guanyadora d'aquest premi rebrà l'assessorament individual per adaptar la seva alimentació al seu estil i ritme de vida, tenint cura del teu sistema immunològic, nerviós i hormonal.

Categoria dol perinatal

El primer premi per a la fotografia guanyadora en la categoria de dol perinatal (per la pèrdua d'un fill o filla abans o poc després de néixer) es tracta de dues entrades per al circuit termal del Gimnàs Ekke de Lleida. Consta de 9 elements: piscina activa, piscina de tonificació, piscina relaxació, terma romana, bany turc, pediluvi, dutxes biotèrmiques, dutxes d'olis essencials i relaxarium. El contrast d'aigua calenta amb freda et produeix un efecte de termoregulació que et revitalitza. Els raigs d'aigua a pressió mitjançant els jets d'hidromassatge et relaxen la musculatura i et descongestionen la tensió acumulada a l'espatlla, zona lumbar, glutis i peus. A la terma romana la sudoració passiva t'elimina toxines, i el bany turc et neteja les vies respiratòries i t'hidrata la pell. Al pediluvi, caminar sobre les pedres t'activa les zones reflexes dels peus, la dutxa biotèrmica t'estimula la circulació i la dutxa d'olis essencials et deixa la pell hidratada i suau. Estirat al relaxarium, deixes fluir la ment i gaudeixes de l'absolut benestar obtingut al llarg del circuit d'aigües, mentre et serveixen una infusió.

El segon premi d'aquesta categoria és un lot de llibres de Boira Editorial escrits pel reconegut professor i conferenciant Daniel Gabarró, un autor que busca inspirar, transformar, i acompanyar els lectors en la recerca de preguntes i respostes sobre la realitat que ens envolta i la nostra interior. Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, "L'ofici d'educar" i "L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio. 

El lot està format pels següents títols:

  • Temps difícils accions sàvies. Com aprofitar la situació política i social per créixer interiorment
  • 21 Creences que ens amarguen la vida i i com superar-les per viure més feliç.
  • 7 eines de l'amor. Com aprendre a estimar.

Ara que ja coneixeu els premis i els objectius del concurs, us animeu a participar?

Les fotos poden reflectir qualsevol moment, emoció o expressió del procés de dol, aquells de dolor o enyor, la ràbia continguda o la desesperació però també els moments dels records dolços, de l'estima incondicional, de l'aprenentatge de la vida... Perquè cadascú viu el dol d'una manera diferent, hi haurà imatges de tota mena. Ja per avançat, us donem les gràcies a totes les persones que han confiat en nosaltres i ja ens han enviat un munt de precioses fotografies. Fins diumenge dia 15 de juliol les continuarem esperant!!

Us recordem que les podeu fer arribar per correu electrònic a info@suportaldol.org o si preferiu per INSTAGRAM, sempre que tingueu el vostre perfil públic (si és privat no les podem veure) i la foto ha d'anar etiquetada amb el hastag #fotobuitsplens. Si a més ens anomeneu  i seguiu el nostre perfil @suportaldol, molt millor.  

I al setembre, publicarem els guanyadors. 

Bases del concurs Buits Plens 2018