La Caixa a Tàrrega fa un donatiu per activitats de suport al dol

22.10.2018

Part de la Junta Directiva del Servei de suport al dol de Ponent es va reunir amb els responsables de La Caixa a Tàrrega per explicar-los el projecte que estem desenvolupant a l'Urgell i a bona part de les comarques de la Segarra i la Noguera. Durant la reunió, es va fer lliurament del donatiu que l'entitat bancària a fet a l'associació.   

L'entitat bancària La Caixa, a través de la seva Obra Social, ha lliurat a l'associació Servei de suport al dol de Ponent un donatiu de 1.000 € que es destinaran al desenvolupament d'activitats de suport al dol i acompanyament, principalment a Tàrrega. Amb aquesta col·laboració de La Caixa es podrà fer front a un percentatge de les despeses del Dia del Record, amb els actes de visibilització de la mort perinatal; la commemoració del Dia Internacional de les persones supervivents de suïcidi, que celebrarem amb una xerrada el proper 16 de novembre i també col·laborarà en la xerrada de Nadal "La cadira buida". Aquestes activitats també compten amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida, el departament de Benestar social i Família de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tàrrega.

La fundació de l'Obra Social de la Caixa més enllà de les grans subvencions a projectes de gran envergadura i que es gestionen a nivell estatal i més centralitzat, per sort té una part destinada i descentralitzada a les petites entitats que treballen a les poblacions. "Estem molt orgullosos de col•laborar amb les Entitats Socials localitzades en el nostre territori on desenvolupem la nostra activitat financera. En aquests últims anys hem col·laborat en diverses accions de diferents associacions i resulta molt satisfactori veure'n el resultat, com les aportacions es materialitzen en bones accions", van expressar Eduard González, director de l'oficina de La Caixa El Pati a Tàrrega i Anna Súria, directora de l'Àrea de Negoci Urgell Segarra. De fet, fa anys que La Caixa col·labora amb el Servei de suport al dol de Ponent, el que permet una major presència de l'entitat en petites poblacions de la comarca com ara a Guimerà, on el proper dimecres 7 de novembre realitzarem la xerrada "El dol, un camí a recórrer des del cor", en col·laboració també amb l'Associació de Dones de Mare de Déu de la Bovera i l'Institut Català de les Dones.