Èxit de participació en el primer Death Cafe a Lleida

28.05.2019

Dijous 23 de maig es va celebrar a Lleida el primer Death Cafe facilitat pel Servei de suport al dol de Ponent. 

La trobada va tenir lloc a la cafeteria Death Cafe en què van participar 16 persones de diferents professions, interessos i/o experiències. 

El proper Death Cafe es celebrarà també a Lleida el 4 de juliol i també caldrà inscripció prèvia, doncs la trobada acostuma acollir un màxim de 15-20 persones, segons l'espai.

Un Death Cafe és una trobada de persones que no es coneixen entre sí per reflexionar plegades sobre diferents aspectes entorn la temàtica de la mort. No existeix un programa o uns punts previs que articulen la conversa... les paraules sorgeixen de manera natural i segons els i les participants van exposant diferents idees. Un altre aspecte molt important dels Death Cafe és que no es tracta de convèncer ningú i no cal dir que s'han de respectar totes les creences i parlar sempre des de el no judici. I així és com va fluir la conversa el passat 23 de maig a la cafeteria Sweet Fifities

Mantenir la confidencialitat és també un dels requisits de participació, aspecte que dona llibertat i seguretat a les persones que hi intervenen en aquesta trobada d'ambient distés i relaxat. 

La propera trobada a Lleida està prevista pel 4 de juliol i a partir del setembre també es celebraran a Tàrrega