Comença un nou grup de dol gestacional

21.05.2018

Divendres 18 de maig es va posar en marxa un nou grup de mares i pares en dol per la mort del seu nadó. Maria, una mare que ja va participar en l'anterior edició del grup, que va estar en funcionament durant més d'un any, vol compartir la seva experiència i de pas, donar la benvinguda als qui ara comencen a assistir-hi.


"Hola mamis, sóc la Maria, mare del Joan, la nostra estrelleta particular, i l'Aurora, l'arc iris que dilluns farà tres mesos.

Nosaltres vam perdre el Joan el 14 de febrer del 2017, a la setmana 22 de gestació. Vam anar a l'eco de les 20 setmanes i allà ens van dir la pitjor frase que podíem sentir: NO HI HA BATEC. No em podia creure el que sentia. Quin shock!! En el moment en què la il·lusió era màxima, a punt de saber si era nen o nena.. .amb totes les expectatives posades amb el nostre fill... llavors tot es va tornar negre, negríssim! Una nit fosca que no volia acabar.

Com vosaltres sentireu, sentiu o heu sentit, jo també vaig estar trista, molt. Enrabiada, molt. Vaig tornar-me egoista, solitària...

Fins que vaig decidir buscar ajuda i llavors vaig decobrir el Grup de Suport al Dol i amb ell, la Montse, un àngel a la terra per posar-nos el coixí que necessitem. I també un grup de mamis com les que ara comenceu. Amb vivències diferents, però amb el mateix final. Totes amb els mateixos sentiments.

Per mi el grup ha estat la meva salvació!! Quina sort haver-lo trobat!!

Aquí compartireu obertament tots els sentiments, obrireu l'ànima de bat a bat i, ara us semblarà impossible, convertireu aquest dolor que ara sentiu en l'amor més pur i incondicional que pot existir.

Us envio molta llum i una abraçada plena d'amor a totes i cadascuna de vosaltres."

Aquest grup de dol per mort perinatal està facilitat per l'especialista en dol Montse Robles i es reunirà un cop al mes a Lleida. Si necessites més informació, pots trucar al telèfon 639.610.603 o escriure un mail a info@suportaldol.org.