Fem vaga per un suport des de la dignitat i la igualtat

07.03.2018

Des del Servei de suport al dol de Ponent hem mostrat sempre la nostra solidaritat amb qui pateix, i les dones pateixen a tot el món per moltes raons. Algunes d'aquestes raons són inevitables però una bona part són a causa d'una societat masclista i un sistema patriarcal que l'avala. És per això que les persones que formem part de l'entitat hem decidit que el 8 de març de 2018, ens aturem i ens adherim a la vaga feminista.

El Servei de suport al dol de Ponent està composat principalment per dones: dones són les que l'atenen i el vetllen, dones són la majoria de les persones sòcies i/o voluntàries i dones són qui atenem en un 80%. Per la nostra manera de treballar i per la manera propera en què tractem les persones, estem molt sensibilitzades amb la violència de gènere, amb l'explotació i la manca d'oportunitats a què sovint es troba la dona sotmesa. Doblement si a més ets una dona en dol.

Nosaltres ens aturem demà però som conscients que la vida no s'atura ni tampoc la necessitat de rebre cures i suport. És per això que si necessites de nosaltres, pots posar-te en contacte i t'atendrem, com sempre, el més aviat possible. Però el 8 de març és un dia que ens cal per reivindicar i així continuar amb la nostra tasca d'acompanyament i suport a les persones, de la millor manera possible,  i que només es pot donar en un espai d'igualtat, dignitat i justícia social.

Si necessites més informació sobre la vaga feminista, pots llegir aquí el manifest oficial. Gràcies pel teu suport!