Celebrem la vida amb la festa de la Renaixença

24.05.2018

El proper 16 de juny al matí, el Servei de suport al dol de Ponent organitza una trobada social a Tàrrega per celebrar el seu 15è aniversari però sobretot, per fer un homenatge a les persones que durant tot aquest temps han confiat en l'entitat. 

La celebració l'hem titulada Reinaixença i compta amb la col·laboració de diferents establiments, altres entitats i l'Ajuntament de Tàrrega.  

Renaixença és una trobada social de caràcter associatiu per celebrar la capacitat humana de refer-nos després de la pèrdua d'una persona estimada i renéixer a la vida després del dol.

Renaixença és també la celebració dels 15 anys del naixement d'aquesta entitat, temps recorregut que ha donat per a molt i durant el qual també hem hagut d'adaptar-nos als nous temps i necessitats socials. D'alguna manera, també hem renascut.

Per això el proper dissabte 16 de juny convidem a totes les persones que se sentin renascudes que vinguin amb nosaltres a Tàrrega a celebrar la vida i agrair als que abans que nosaltres, han deixat de ser-hi per formar part de la nostra memòria i de la nostra força que ens impulsa en el dia a dia.

Què farem?

La trobada tindrà lloc el dissabte dia 16 de juny d'11 a 13:30 hores a l' Espai Felip Robinat i Felip (Càmping Tàrrega), a l'avda. de Tarragona. És una activitat familiar, per a totes les edats (on també hi haurà un espai pels infants ), oberta a qualsevol persona que vulgui celebrar l'aniversari del Servei de suport al dol de Ponent i retrobar-se amb altres persones sensibles amb la realitat de la pèrdua i solidaris amb l'acompanyament en el dol.

Prepararem un Vermut solidari i col·laboratiu. És gratuït, però cal agafar el tiquet prèviament per poder fer una bona previsió de la logística. Els tiquets estan disponibles a la botiga de joguines Esque, a la botiga de fotografia Jaume Solé i a la fleca Balcells. També pots demanar-los per telèfon (Tel. 973.501.503 o 639 610 603) o per correu electrònic (info@suportaldol.org) i te'ls farem arribar on et vagi millor.

Comptarem amb música i activitats per als nens i realitzarem un acte commemoratiu de celebració de la vida. A més, comptarem amb diverses sorpreses i sortejarem una cistella de productes aportats per algunes botigues de Tàrrega: La Dietètica, Merceria Àngels, la botiga de roba Ètnia, el Forneret (C. Agoders, 27 de Tàrrega), la llibreria Sauret, StocksOne Tàrrega, Farmàcia del centre Ramon Biosca, Flors Català, Cistelleria Grau, La Botigueta, Farmàcia Robinat, llibreria Estel, botiga Esports Vilamajor, i les ja esmentades Jaume Solé, Joguines Esque i la fleca Balcells, a més d'altres que s'hi van afegint cada dia. 

Aquesta activitat compta també amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida.