Sessions individuals de suport al dol 

09.08.2018

Oferim acompanyament individualitzat a persones en dol per la pèrdua d'un ésser estimat. Treballem des d'una perspectiva humanista, integrativa i relacional, seguint el model IPIR

Entre un 10 i un 20 per cent de les persones té dificultats per tirar endavant la seva vida després de la pèrdua d'una persona estimada. Apareixen conseqüències mentals i físiques que afecten la seva salut i les seves relacions. En aquests casos és quan s'aconsella demanar ajuda i rebre una atenció específica per part de professionals sensibles i capacitats.

Tots nosaltres en un moment de la nostra vida experimentem la mort d'una persona estimada. El procés d'adaptació a la pèrdua és el que en diem dol. Cada persona afronta aquesta situació d'una manera diferent. El dol és un camí que es recorre personal i interiorment. No hi ha un temps concret per fer-lo, la seva durada és molt variable, si bé és cert que és canviant i va evolucionant: el dolor i el desconcert dels primers moments dóna pas, amb el temps, a un estat en què ens anem aproximant de nou a la vida. Potser continuaràs sentint dolor però també aniràs recuperant els bons records de la persona estimada. Cadascú ho farà al seu ritme i la manera de manifestar-lo serà diferent segons la persona i les seves circumstàncies. Arribarà un dia en què tot prendrà un nou significat i descobrirem que som algú nou que s'ha reconstruït, que ha superat el dolor a través de l'amor. Si tu vols, podem acompanyar-te en aquesta travessia. 

El Servei de suport al dol de Ponent és una entitat de caràcter laic. Els professionals que hi treballem oferim un suport basat en el model de teràpia integrativa, relacional i humanista desenvolupat per l'Institut de Psicoteràpia Integrativa Relacional en Dol, Pèrdues i Trauma, IPIRdirigit per l'Alba Payàs. 

Si vols més informació sobre les visites individuals d'acompanyament i suport en el dol, tens vàries formes de contactar. Per telèfon al 973501503, per whatsapp al 639610603 o per correu electrònic a info@suportaldol.org. Si ho prefereixes, també pots deixar el teu missatge en el formulari de contacte. Et respondrem el més aviat possible.