Activitats comunitàries

09.08.2018

Al llarg de l'any organitzem diferents tipus d'actes de caràcter sòcio-educatiu o pedagògic per apropar a la societat la temàtica del dol i la mort i visibilitzar-la. També es desenvolupen campanyes de sensibilització adreçades a diferents col·lectius per prendre consciència de diferents aspectes com pot ser la prevenció de conductes suïcides entre els joves, per trencar el tabú sobre dol perinatal o trencar l'estigma dels supervivents.

Aquests són alguns expemples d'activitats que hem realitzat en anys anteriors. Si vols estar informat/da de les properes convocatòries, pots subscriure't al nostre butlletí de notícies i rebràs tota la informació actualitzada al teu correu electrònic. També pots seguir la informació pel nostre bloc de suportaldol.org

Si vols ajudar-nos a organitzar alguna activitat, vols suggerir-nos alguna campanya o participar-hi compartint el teu testimoni, posa't en contacte amb nosaltres i uneix-te al grup social del Servei de suport al dol de Ponent. Ens encanta compartir i integrar diferents veus i experiències. I a més, sempre es necessita ajuda per preparar-ho tot! Així que moltes gràcies.