BLOC

agenda, notícies i més

Dilluns 25 de març es presentarà la nova Guia per a la millora de la participació interna de les entitats. En el mateix acte, s'ha organitzat una taula rodona, on participa el Servei de suport al dol de Ponent, en què es debatrà sobre aquest tema a partir de l'experiència de diferents associacions.

El passat dilluns 4 de març es va presentar al Consell Comarcal de la Noguera el cicle de xerrades per a la promoció del dol saludable. Les trobades es realitzaran el darrer dijous de cada mes a les 18h. L'accés serà obert a tothom i gratuït i la idea és fer-lo extensiu a d'altres poblacions de la comarca.

Deixar pas

04.03.2019

Divendres 1 de març de 2019 va tenir lloc l'assemblea anual de persones sòcies del Servei de suport al dol de Ponent. La presidenta de l'entitat, Gemma Asensio, va deixar el seu càrrec després de 15 anys participant activament en la vida associativa a través de la Junta Directiva.

Hi ha anys que una no té forces ni ganes ni inspiració per escriure o enviar les típiques felicitacions de Nadal. És normal. Quan estem en dol, quan ens falta la nostra persona estimada a vegades es difícil trobar unes paraules amoroses per qui encara està al nostre costat, per qui ens mostra suport i ens acompanya en el camí del dol. ...

Aquests dies en què les llums i la música envaeixen els carrers... aquests dies en què els anuncis de torrons i regals sonen eixordadors a la ràdio i a la tele... dies en que proliferen spots lacrimògens que interpel·len les emocions... en aquests dies en què s'apropa Nadal... Què fem si estem en dol?

L'Espai Empremtes és un lloc simbòlic als cementiris de record i homenatge als nadons morts abans o poc després de néixer i en especial a aquells que no poden ser enterrats.

En el marc del cicle de xerrades col·loqui, dijous 25 d'octubre, Montse Robles ofereix una presentació molt interessant sobre les emocions que ens envaeixen durant el procés de dol.

Part de la Junta Directiva del Servei de suport al dol de Ponent es va reunir amb els responsables de La Caixa a Tàrrega per explicar-los el projecte que estem desenvolupant a l'Urgell i a bona part de les comarques de la Segarra i la Noguera. Durant la reunió, es va fer lliurament del donatiu que l'entitat bancària a fet a l'associació. ...

Com l'any passat, persones voluntàries del Servei de suport al dol de Ponent estarem a l'entrada d'alguns cementiris oferint suport i informació a les famílies. La proposta per als més petits és fer una targeta amb un dibuix o frase en record i homenatge de la persona estimada. És una manera d'apropar el tema de la mort als nens i...

Us compartim totes les xerrades, trobades i formacions que realitzarem durant aquests dies que resten de mes d'octubre. Mira quines et poden interessar o quines es realitzaran a prop d'on vius i reserva la teva plaça.